Back to the index page  
  Gy.I.K.   Keresés   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 
messenger+hotmail (2in1)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Letöltéseink
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 3:54 pm    Hozzászólás témája: messenger+hotmail (2in1) Hozzászólás az előzmény idézésével
sziasztok!
(lehet, hogy nem ide kellene nyitnom ezt a topikot, de ha rossz helyen van, majd gondolom törlésre kerül Razz)

szóval a következő lenne a problémám -kezdő mac-es létemre- nem igazán értem, hogy mi a gondja az alább linkelt messenger widgetnek...
eljutok vele egészen a "telepítésig, majd kiír valamit: "ha nem megy tovább
klikk a Next -re"
nem értem Sad ráklikkelek és semmi nem történik!
légyszi segítsetek...
előre is köszi

http://www.apple.com/downloads/dashboard/email_messaging/hotmailmessenger2in1.html
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 4:12 pm    Hozzászólás témája: Re: messenger+hotmail (2in1) Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
sziasztok!
(lehet, hogy nem ide kellene nyitnom ezt a topikot, de ha rossz helyen van, majd gondolom törlésre kerül Razz)

szóval a következő lenne a problémám -kezdő mac-es létemre- nem igazán értem, hogy mi a gondja az alább linkelt messenger widgetnek...
eljutok vele egészen a "telepítésig, majd kiír valamit: "ha nem megy tovább
klikk a Next -re"
nem értem Sad ráklikkelek és semmi nem történik!
légyszi segítsetek...
előre is köszi

http://www.apple.com/downloads/dashboard/email_messaging/hotmailmessenger2in1.html

Szeva!

Letöltöttem és megnéztem a widget-et, első indításnál -ahogy bekerül a dashboard-ra - akkor írja ki, hogy "Click Next if your browser doesn't redirect you automatically." Elsőre felment, működik. Utánanézek Neked, hátha találok a hibával kapcsolatban valami infót! Az már elsőre látszik, hogy nem történik meg az átirányítás, de hogy mi okozhatja, azt egyelőre nem tudom...

Üdv.: J.o.k.e.r
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 7:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
szia J.o.k.e.r !

köszönöm, h ilyen gyorsan reagáltál Smile
de én ezt még mindig nem értem: akkor most nálad megy, nálam meg semmit sem reagál, ha ráklikkelek a nextre!
hogyan lehet ez?
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 8:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
szia J.o.k.e.r !

köszönöm, h ilyen gyorsan reagáltál Smile
de én ezt még mindig nem értem: akkor most nálad megy, nálam meg semmit sem reagál, ha ráklikkelek a nextre!
hogyan lehet ez?

Ez az, amire azóta sem találtam választ. Sad Egyszerűen sehol nincs infó róla...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 10:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
no mind1...
azért köszi!
(ha lesz talász vmit akkor még azért néha idenézek!)
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 28, 2008 11:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
no mind1...
azért köszi!
(ha lesz talász vmit akkor még azért néha idenézek!)

Mindenképpen válaszolok, akkor is, ha nem találok semmit! Smile De az ritka, mint a fehér holló.
Vissza az elejére
ypszilon.tech
újonc

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 31, 2008 11:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
szia J.o.k.e.r !

+oldódott a gondom Smile
végülis azért kellett volna a widget, hogy tovább msnezzek a pc-s ismerősökkel...
(azt nem tudtam, h a mikroSZOFT is tervezett msn-t mac-re Very Happy)
le lehet szedni innen: http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx?pid=Mactopia_Messenger&fid=E3F79AE4-7B7C-42AB-89C0-EC5F513C24F3#viewer

a legjobbakat
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Szomb. Nov. 01, 2008 10:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
ypszilon.tech írta:
szia J.o.k.e.r !

+oldódott a gondom Smile
végülis azért kellett volna a widget, hogy tovább msnezzek a pc-s ismerősökkel...
(azt nem tudtam, h a mikroSZOFT is tervezett msn-t mac-re Very Happy)
le lehet szedni innen: http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx?pid=Mactopia_Messenger&fid=E3F79AE4-7B7C-42AB-89C0-EC5F513C24F3#viewer

a legjobbakat

Hehe. A widget problémájára egyébként nem sikerült rájönnöm...

Ha az MSN-en kívül egyéb azonnali üzenetküldő szolgáltatásokat is használsz, akkor jól jöhet esetleg az Adium is: http://www.adiumx.com/
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Letöltéseink Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.