Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
J.o.k.e.r MaCFaNaTiC aDMiN

|
Elküldve: Hétf. Ápr. 14, 2008 8:37 pm Hozzászólás témája: Telepítsünk Windows XP-t OS X Tigerre, BootCamp nélkül - 1. |
|
|
A megoldás könnyedén és egyszerűen használható, egyetlen hátránya, hogy Leopard telepítő kell hozzá.
Hamarosan készül a bemutató második része, amelyben egyszerű, ingyenes megoldással próbáljuk felvarázsolni az XP-t a macre. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
TypeR újonc
|
Elküldve: Hétf. Máj. 12, 2008 5:32 pm Hozzászólás témája: Re: Telepítsünk Windows XP-t OS X Tigerre, BootCamp nélkül - |
|
|
J.o.k.e.r írta: | A megoldás könnyedén és egyszerűen használható, egyetlen hátránya, hogy Leopard telepítő kell hozzá.
Hamarosan készül a bemutató második része, amelyben egyszerű, ingyenes megoldással próbáljuk felvarázsolni az XP-t a macre. |
Kíváncsian várom az eredményt, bár ha lehet a közelébe nem megyek win... rendszereknek _________________ TypeR |
|
Vissza az elejére |
|
 |
J.o.k.e.r MaCFaNaTiC aDMiN

|
Elküldve: Szer. Máj. 14, 2008 8:15 pm Hozzászólás témája: Re: Telepítsünk Windows XP-t OS X Tigerre, BootCamp nélkül - |
|
|
TypeR írta: | J.o.k.e.r írta: | A megoldás könnyedén és egyszerűen használható, egyetlen hátránya, hogy Leopard telepítő kell hozzá.
Kíváncsian várom az eredményt, bár ha lehet a közelébe nem megyek win... rendszereknek |
Szeva!
Már készül a bemutató, de krónikus időhiányban szenvedek, ami mostanában meglátszik az oldalon is.
Sokszor kellhet a Windows apró progik miatt, így nem árt tudni, hogy miként lehet felvarázsolni. Pár nap, és felteszem a bemutatót a témáról!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
modul21 újonc
|
Elküldve: Vas. Nov. 16, 2008 9:16 pm Hozzászólás témája: parallels |
|
|
Sziasztok...
Esetleg probaljatok ki a parallels desktop-ot is. Nagyon jo kis progi. Igaz En a 3-as verzio egyiket hasznalom es nem annyira grafikai programokkal , de ha minden igaz 4-es verzio. Azt irtak rola hogy 50%-al gyorsabb mint a 3-as es grafikaban is sokkal jobb.
Megmondom oszinten En is nezegettem ,hogy melyiket a 3 kozul....vmware - parallels - bootcamp de meg csak az elso kettot probaltam ki. Nekem nem annyira jott be a vmware, pedig regi szep idokben win-en eg azt hasznaltam. Ha lesz ra alkalmam akkor meg kiprobalom a bootcamp-et is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|