Back to the index page  
  Gy.I.K.   Keresés   Csoportok   Regisztráció   Profil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   Belépés 
iListen magyarul

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Letöltéseink
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
alba.berdalli
újonc

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 04, 2008 6:48 pm    Hozzászólás témája: iListen magyarul Hozzászólás az előzmény idézésével
sziasztok,
szeretnem megtudni, h letezik-e iListen magyar valtozatban...
a naturally speaking (dragon) mac-kes valtozata. u.is nekem olaszul van beallitva, es szeretnem magyarul is hasznalni. kosz a segitseget Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
J.o.k.e.r
MaCFaNaTiC aDMiN

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 04, 2008 7:17 pm    Hozzászólás témája: Re: iListen magyarul Hozzászólás az előzmény idézésével
alba.berdalli írta:
sziasztok,
szeretnem megtudni, h letezik-e iListen magyar valtozatban...
a naturally speaking (dragon) mac-kes valtozata. u.is nekem olaszul van beallitva, es szeretnem magyarul is hasznalni. kosz a segitseget Smile

Szevva!

Legjobb tudomásom szerint az iListen magyarul jelenleg még nem elérhető. Sad Angol, német, ausztrál, olasz és spanyol verziókról tudok, de magyart eddig sehol sem láttam.
Egyébként az elérhető nyelvek listáját itt találod: http://www.macspeech.com/pages.php?pID=13

üdv: J.o.k.e.r
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék :: Letöltéseink Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.