Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Két hónapon belül jön a 3G-s iPhone?
Dátum: 2008.04.08 21:00:10 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

A legfrissebb hírek szerint az Apple 60 napon belül bemutatja az iPhon utódját, amely már 3G-s támogatással lesz felvértezve.

Walt Mossber egy, a múlt hét folyamán megrendezett csúcstalálkozó alkalmával osztott meg néhány információt a jelen lévőkkel az Apple soron következő iPhone modelljével kapcsolatban, amely már 3G-s támogatással is fel lesz vértezve.

Mossberg eléggé hiteles információforrásnak tekinthető Apple hardver- és szoftver információk tekintetében, annak idején például elsők között tesztelte az iPhone jelenlegi változatát. Mossbert a Wall Street Journal technológiai rovatvezetője, így hiteles forrásnak mondják.

Hamarosan itt a 3G-s változat?
Hamarosan itt a 3G-s változat?


Az értesülések egyébként más okból is érdekesek: a News.com szerint Mossberg szavai alapján jó esély van rá, hogy a június 9. és június 13. között megrendezésre kerülő 2008 Worldwide Developers Conference alkalmával bemutassák az újoncot. A rendezvény utn két héttel lesz az iPhone piacra kerülésének egy éves évfordulója is, egyszóval időszerű lehet egy új modell piacra dobása.

Mossberg beszédje egyébként a Beet Tv oldalán megtekinthető, az iPhone-ról 6 perc 30 másodperc körül kezd el beszélni. A hosszú monológ folyamán Mossberg sérelmezte azt is, hogy a 768 Kbps-os ADSL vonalat a Verizon szélessávnak nevezi. Mossberg szerint mi (azaz az USA) rossz helyzetben vagyunk szélessáv tekintetében. Nagyon rosszban.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek