Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Júliusban érkezik az iPhone 2.0?
Dátum: 2008.04.28 17:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

A legfrissebb hírek szerint már készül az iPhone második generációs változata, amely GPS és 3G támogatással egyaránt bír majd.

A 2.0-s iPhone-nal kapcsolatos hírek egyelőre még nem hivatalos forrásból származnak. Az értesülések szerint az új iPhone főbb méretei tekintve megegyezik majd jelenleg forgalomban lévő társával, ám néhány kisebb eltérést felfedezhetünk majd: a második generációs modell vékonyabb lesz elődjénél, valamint a telefon sarkai is jobban le lesznek kerekítve. A készülék kijelzője és a kijelző felbontása nem változik, viszont a hangerőszabályzó gombok króm borítást kapnak, illetve a süllyesztett fejhallgató kimenetet is kicserélik: a gyártó a ház vonalával egy síkban helyezi majd el a jack csatlakozót.

A második generációs iPhone?
Az iPhone második generációs változata? Sokak szerint csak Photoshopos kamu...

Az iPhon hátlapja szintén változáson esik majd át, a jelnlegi alumínium dizájnt fényes fekete festés váltja majd fel. A készülék akkumulátora továbbra is beépített formában lesz jelen.

A második generációs iPhone legfőbb újításai között megtaláljuk a 3G-s támogatást, valamint a GPS vevőt is, utóbbinak köszönhetően végre több értelme lesz a Google Maps alkalmazásnak is.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint júliusban debütálhat az újdonság, persze addig még változhatnak az Apple tervei, így a megjelenés időpontja is.


Hozzászólok!
On-line olvasók: 1 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek