Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Készül az OS X 10.5.3-as frissítése
Dátum: 2008.05.18 14:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: OS X

Az Apple jelenleg is dolgozik az OS X 10.5.3-as szervizcsomagján, amely az iPhone 2.0-ás szoftverével egy időben fog megjelennni.

A Mac OS X 10.5.3-as szervizcsomagját a héten, egészen pontosan szerdán kapták meg a tesztelők. A jelenlegi változat 9D32-es kódnéven fut és a korábbi változatnál fél tucattal több javítást tartalmaz.

A javítások számos grafikus driver teljesítményét és stabilitását javítják, illetve tartalmazzák a szülői beállítások (Parental Controls), a vezeték nélküli tanúsítványok, valamint a képernyőmegosztás különböző javításait. A legfrissebb szervizcsomag jelenlegi változatában összesen már 220 különböző javítás található.

Mac OS X Leopard: közeleg a 10.5.3-as frissítés
Mac OS X Leopard: közeleg a 10.5.3-as frissítés

Az Apple az elmúlt időben nagymértékben kiterjesztette a fejlesztők számára azt a területet, amit vizsgálniuk kell: az új utasítások értelmében a 14 fő komponensen kívül most már a Leopard Spotlight funkcióját is tüzetesebben át kell nézniük.

A Mac OS X 10.5.3-as javítócsomagját (416 MB) a korábbi értesülések szerint a következő héten adja ki az Apple, ám a legújabb hírek már másról számolnak be: az Apple Insider-hez érkezett legfrissebb tájékoztató alapján úgy tűnik, hogy a szervizcsomag majd csak június vége felé debütál az iPhone szoftverének 2.0-s verziójával egyetemben.

Ezzel egy időben a vállalatnál a Mac OS X 10.5.3 Server verzióján is dolgoznak: legutóbb már a 9D28-as változatnál tartottak, amely nagyjából négy tucat frissítést tartalmaz.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek