Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Új frissítés: itt a Mac OS X 10.5.3!
Dátum: 2008.05.30 15:10:01 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: OS X

Elérhetővé vált az Apple Leopard operációsrendszerének legfrissebb szervizcsomagja, amely számos hibára kínál orvosságot.

A gyártó legfrissebb javítócsomagjában rengeteg alkalmazáshoz találunk kisebb-nagyobb javításokat, amelyeknek köszönhetően az egyes programok megbízhatóbban és stabilabban működnek majd, mint korábban.

A gyártó frissítette az AirPort szoftverét, így mostantól az egység még zökkenőmentesebben fog együttműködni például a Time Capsule névre hallgató külső merevlemezzel, amely a Time Machine szoftver segítségével készít biztonsági mentéseket fájljainkról.

Az iChat-ben szintén eszközöltek néhány változtatást: a legfontosabb talán az, hogy a szoftver az aktív chatablak szövegénél már nem csak 250 sor mentésére ad lehetőséget, hanem gyakorlatilag bármennyi soréra.

Itt a 10.5.3-as frissítés Mac OS X Leopard rendszerekhez.

A Mail alkalmazásban javították a stabilitásbeli hibát, amely akkor jelentkezett, amikor egy levélhez nagyméretű csatolmányt kívántunk hozzáadni. Mostantól az alkalmazás még stabilabban üzemel majd.

A gyártó elmondása szerint a Spaces ablakkezelési problémáit is kezelésbe vették, így a szoftver most már remélhetőleg hibamentesen üzemel. Az Automator esetében szintén javítottak néhány problémát: egyes scriptek eddig nem voltak hajlandóak futni, ha be volt pipálva a "Show when Run" opció, mostantól ez a hiba is a múlté.

A Mac OS X 10.5.3-as frissítése legegyszerűbben a rendszer "Software Update" menüjén keresztül érhető el. A javítás természetesen különálló fájlként is beszerezhető az Apple hivatalos weboldaláról letöltés formájában. A frissítésről további információkat a gyártó oldalán olvashatunk.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek