Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Vékony iPhone 3G erősebb akksival
Dátum: 2008.06.03 14:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

Az Apple iPhone névre hallgató telefonját az indokoltnál kicsit nagyobb várakozás övezi, ám a termék körül rengeteg a pletyka.

A korábbi szóbeszédek alapján úgy tűnt, hogy az iPhone június közepe felé jelenik meg, ám ez a teória megdőlni látszik, ugyanis az Apple Insider már tudni véli, hogy az iPhone 3G hivatalos megjelenése június 9-én lesz a WWDC alkalmával.

A neten terjedő kamuképek egyike?
A neten terjedő kamuképek egyike?

A legfrissebb információk már arról számolnak be, hogy az új telefon kisebb-nagyobb átalakításokon esett át a jelenleg forgalomban lévő modellhez képest: a 3G-s iPhone, amely beépített GPS vevővel is fel lesz vértezve, vékonyabb lesz, mint az első generációs modell, valamint erősebb akkumulátort is kap, ami teljesen érthető.

A telefon belső flash memóriája dupla akkora lesz, mint a jelenlegi modellé: az új iPhone-ok 16 GB-os és 32 GB-os változatban kerülnek piacra. Az Apple a termékekkel a BlackBerry számára is riválist kíván teremteni, így az iPhone 3G esetében meglehetősen agresszív árstratégiát alkalmaz majd a gyártó.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek