Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
iPhone 3G: fizetett lengyel sorban állók?
Dátum: 2008.08.24 18:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

A legfrissebb hírek szerint az iPhone 3G lengyelországi értékesítői egy meglehetősen furcsa stratégiát alkalmaznak a vevők csalogatásához.

Az Orange - az a mobiltelefon szolgáltató, aki az iPhone 3G-t hivatalosan értékesíti - felbérelt sorban állókat alkalmaz az üzletek előtt, hogy a telefon iránti hatalmas érdeklődést imitálja. Amerikában valóban rengetegen álltak sorba az üzletek előtt az iPhone 3G megjelenésekor, de Lengyelországban kisebb a fizetőképes kereslet a telefon iránt, illetve talán az újdonság iránti érdeklődés is jóval kisebbnek mondható.

Hogy erről a telefon borsos árához képest alacsony átlagfizetések tehetnek-e, vagy a termék egyszerűen csak nem érdekli a lengyeleket? Ez egyelőre rejtély.

iPhone 3G: már nálunk is kapható!
iPhone 3G: már nálunk is kapható!

Az Orange szóvivője nyilatkozatában egy percig sem tagadta a tényt, amely szerint valóban fizetett emberek állnak sorban az üzletek előtt. A szóvivő szerint mindössze arról van szó, hogy ez az eljárás a telefon reklámkampányának részét képezi.

Így vagy úgy, mindenesetre a lengyel eset jó példa arra, hogy nem mindenhol számíthat akkora érdeklődésre az új telefon, mint az Amerikai Egyesült Államok területén. A telefon a személyes tapasztalatok alapján igazán jóra sikeredett, ennek köszönhetően idehaza is nagy érdeklődés övezi a készüléket, amely péntek óta érhető el a T-Mobile kínálatában.

Hogy az új Apple telefon megéri-e az árát? Azt mindenki döntse el maga.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek