Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Új frissítés: Mac OS X 10.5.5
Dátum: 2008.09.17 17:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: OS X

Elkészült az OS X Leopard legújabb frissítése, amit minden Leopard felhasználónak érdemes letölteni, ugyanis fontos javításokat tartalmaz.

A frissítés a Mail, MobilMe és Addreess Book alkalmazásokhoz egyaránt tartalmaz javításokat, ám ezeken kívül számos egyéb, fontos változással is szolgál a Mac tulajdonosok számára.

A frissítés természetesen elérhető a Software Update menün keresztül, de akár a gyártó hivatalos weboldaláról is beszerezhetjük. A Software Update menüben jelentkező frissítés mérete 136 MB és 353 MB között helyezkedik el attól függően, hogy rendszerünkről mennyi kritikus frissítés hiányzik. A méret annál nagyobb, minél több a hiányosság.

Új frissítés: Mac OS X 10.5.5

A Disk Utility a szoftveres, tükrözött RAID tömbök esetében hatékonyabb javítási opciókat kínál, emellett a Director Utility szerver képességei is fejlődtek. A Mail alkalmazás számos bosszantó hibája is kijavításra került, de ezzel együtt a Time Machine megbízhatósága és teljesítménye is pozitív irányba változott. A vállalat szerint az első rendszermentés elkészítése most már zökkenőmentesebben és gyorsabban megy végbe, illetve a mindennapi mentések is olajozottabban zajlanak.

Egyszóval aki még nem frissítette volna rendszerét, annak ajánlott, hogy ezt a hiányosságot pótolja a Software Update menü segítségével vagy a gyártó hivatalos weboldalán keresztül.Hozzászólok!
On-line olvasók: 1 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek