Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Népszerű a Flickr-en az iPhone
Dátum: 2008.12.24 10:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

Az iPhone a Flickr-en meglepő módon népszerűség tekintetében versenyben van DSLR gépekkel, legalábbis a statisztikák ezt mutatják.

Az iPhone a Canon EOS 40D-jével is felveszi a versenyt, persze nem minőségben, sokkal inkább abban, hogy a felhasználók ugyannyira kedvelik a kis szerkezetet, mint a DSLR gépek közé tartozó félprofi EOS 40D-t. A Flickr népszerűségi listáján megtaláljuk még a Nikon D80-as készülékét, valamint a Canon Digital Rebel XT-t is.

Az iPhone népszerű a maga 2 Megapixeles kamerájával.Az iPhone egy 2 Megapixeles kamerával van ellátva, ami igazság szerint közel sincs egy súlycsoportban a fent említett DSLR gépekkel. Az Apple okostelefonja a maga kategóriájában viszont vezeti a Flickr listáját. A második legnépszerűbb okostelefon, amellyel a felhasználók szintén rengeteg képet töltenek fel a fotó megosztó weblapra, az nem más, mint a Nokia N95-ös modellje.

Az iPhone népszerűsége mögött egyébként egyszerű okok rejtőznek. A készülék 3G-s változatának debütálásával rengetegen döntöttek az Apple telefonja mellett, a képfeltöltő alkalmazások kínálatának bővülése pedig tovább növelte a telefonnal fényképező, és Flickr-re feltöltő felhasználók amúgy sem kis táborát.

A statisztikák népszerűnek mutatják a kis eszközt, de nem érdemes egy lapon említeni a nagytudású, tükörreflexes fényképezőgépekkel, legalábbis képességek és képminőség/felbontás tekintetében egyáltalán nem. A népszerűség más kérdés, de ezt valószínűleg senkinek sem kell magyarázni.Hozzászólok!
On-line olvasók: 3 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek