Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Védőtok az iPhone Nano-hoz
Dátum: 2008.12.28 16:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: iPhone

Az iPhone Nano megjelenésével kapcsolatban egyelőre még csak pletykákat olvashattunk, de az XSKN már elkészítette a termékhez a tokot is.

Régóta keringenek pletykák arról, hogy az Apple a nagysikerű iPhone 3G olcsóbb, szerényebb tudással és kisebb méretekkel rendelkező változatának piacra dobására készülne. A kis szerkezet a pletykák szerint iPhone Nano névvel lesz elérhető a boltok polcain, ám hivatalos forrásból még nem erősítették meg az értesüléseket.

Az iPhone Nano még sehol, de tok már van hozzá.
Az iPhone Nano még sehol, de tok már van hozzá.

Akár készül iPhone Nano, akár nem, az XSKN dizájnerei már el is készítették a termékhez való védőtokot, amelyre a gyártó már rendeléseket is fogad. A vállalat egyéb Apple termékekhez is gyárt tokokat, amelyek több színben érhetőek el. Az iPhone Nano-hoz való tok esetében sincs ez másképp: a tok többféle színben rendelhető, ára 25 és 27 dollár között helyezkedik el.

Az XSKN már korábban is kínált a még meg nem jelent készülékekhez tokokat, amelyek mindig arra utaltak, hogy a kiszivárgott pletykák helyesek (iPhone 3G, negyedik generációs iPod Nano). Az iPhone Nano-hoz készített tok megjelenése ellenére is sokan kételkednek abban, hogy egyáltalán készül majd egy olcsó, kisméretű, lebutított iPhone. Az igazság reméljük rövidesen kiderül.Hozzászólok!
On-line olvasók: 1 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek