Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Macworld 2008: filmkölcsönzés, új Apple TV
Dátum: 2008.01.16 22:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: Multimédia

A Macworld 2008 bővelkedik újdonságokban: az Apple videókölcsönző szolgáltatást vezet be és új, olcsóbb Apple TV-t dob piacra.

A vállalat terveiről korábban már szóltak pletykák, most úgy tűnik, hogy ezek az értesülések részben igaznak minősülnek.

A vállalat az iTunes szolgáltatásait egy újdonsággal bővíti: hamarosan elérhetővé válik az on-line videó kölcsönzés, amelynek segítségével egyszerűen tölthetjük majd le a megtekinteni kívánt filmet. Természetesen a rendszer komoly szabályokra épül: a letöltött filmet 30 napon belül lehet megnézni, ám ha a lejátszást elindítottuk, akkor már csak 24 óra áll rendelkezésre a film megtekintésére, utána lejár a kölcsönzés időtartama.

Apple TV

Az iTunes Store-ban többféle film közül lehet majd válogatni, ezek kategóriákra lesznek bontva: az új filmek hagyományos minőségű változatait 3,99 dollárért kölcsönözhetjük ki, míg a HD felbontású változatok esetében 4,99 dollár ez a díj. A régebbi filmek SD verzióját 2,99 dollárért, míg a HD verziókat 3,99 dolláros áron érhetjük el.

Az Apple a szolgáltatás zökkenőmentes elérésének érdekében piacra dob egy új Apple TV-t, amely megújult kezelőfelületének segítségével képes a filmek karosszékből történő kölcsönzésére. Az új Apple TV modell nem csak hogy "okosabb" lesz elődjénél, de ezzel együtt olcsóbbá is válik: a korábbi 299 dolláros ajánlott végfelhasználói ár 229 dollárra mérséklődik, hogy így még többen válasszák a kis set-top-boxot, illetve ezzel együtt még többen vegyék igénybe a filmkölcsönző szolgáltatást.Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek