Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
MacSaber
Dátum: 2007.07.10 18:00:00 | Szerző: J.o.k.e.r | Katergória: Notebook

A MacSaber egy humoros alkalmazás, amely a notebook Sudden Motion Szenzorát használja. A szoftver egy próbát megér, de használatát semmiképpen se vigyük túlzásba.

MacSaber


Alap esetben az S.M.S. a merevlemez védelmét hivatott elősegíteni: ha hirtelen gyorsulást, vagy mozgást tapasztal az érzékelő, akkor azonnal parkoló helyzetbe állítja a merevlemez fejeket, hogy így próbálja meg megakadályozni az egység sérülését. Az érzékelő erősebb rezgések hatására is működésbe lép, például ha megütjük az asztalt.

A MacSaber az S.M.S. érzékelőt hívja segítségül a mozgatás érzékeléséhez: a mozgás irányának és intenzitásának megfelelő fénykard hanghatásokat generál a program, így a notebook különböző irányú elmozdításával könnyedén Star Wars hangulatot teremthetünk.

Arról sajnos egyelőre nem sikerült információt szerezni, hogy a MacSaber használatakor működik-e a merevlemez-védelem, így nem árt óvatosan bánni a szoftverrel, ugyanis adataink biztonsága fontosabb, mint egy kis szórakozás.

A program használatához MacBook, MacBook Pro, PowerBook G4 (12-inch 1.5GHz), PowerBook G4 (15-inch 1.67/1.5GHz), PowerBook G4 (17-inch 1.67GHz) vagy iBook G4 (2005. közepe utáni) noteszre van szükség, ugyanis csak ezek a gépek rendelkeznek Sudden Motion Szenzorral.

Jogállás: Ingyenes alkalmazás.  |   Eddig 819 felhasználó töltötte le a programot.  |  Letöltés:


Hozzászólok!
A(z) Notebook rovat további programjai  

03.26 SmartSleep 1.0
07.10 MacSaber
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek