Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Safari 3.03 béta Mac OS X-re
Dátum: 2007.09.08 11:00:00 | Szerző: J.o.k.e.r | Katergória: Safari

A Safari 3-as verziójának legfrissebb béta változata. A böngésző használatához Mac OS X v10.4.9 szükséges. A programnak létezik Windows-os kiadása is.

Safari 3.03 béta Mac OS X-re


Az Apple a Safari 3 megalkotásával lehetővé tette a Windows-os felhasználók számára is a böngésző használatát, ugyanis a Safari 3 béta elérhető Windows XP-re és Windows Vista-ra is. Az új böngésző teljesítményét az Apple sokkal jobbnak tartja a konkurensekétől, de ez nem meglepő. Az Apple állításai szerint a Safari 3 2,8x gyorsabban futtatja le a JavaScriptet, mint az Internet Explorer 7, és 1,6x gyorsabban, mint a Firefox 2.
A gyártó állítása szerint a weboldalak betöltése is gyorsabb Safari 3 használatával: a weboldalak 2x gyorsabban töltődnek be, mint Internet Explorer 7 alatt, de a Safari 3 a Firefoxnál 2-nél is 1,6x gyorsabb ebben a tekintetben.

Mivel a böngésző béta verzióban van, így előfordulhatnak működés közben kisebb hibák, de azért érdemes kipróbálni. Én eddig még nem találkoztam OS X alatt semmi említésre méltó rendellenességgel a Safari 3 béta használata közben.

Jogállás: Ingyenes alkalmazás.  |   Eddig 839 felhasználó töltötte le a programot.  |  Letöltés:


Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek