Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
iAlertU 0.25b
Dátum: 2007.10.27 20:00:00 | Szerző: J.o.k.e.r | Katergória: OS X

Az I Alert U egy rendkívül humoros és egyben hasznos alkalmazás, tulajdonképpen egy szoftveres riasztó MaC notebookokhoz.

iAlertU 0.25b


Az iAlertU használatához MacBook vagy MacBook Pro noteszgépre van szükségünk, szoftverek tekintetében pedig Mac OS X 10.4-es operációsrendszert és Quictime 7.1.3-as vagy frissebb videó lejátszó alkalmazást igényel a program.

Az iAlertU a MacBook SMS (Sudden Motion Sensor) modulját is képes használni, így ha megemelik, vagy meglökik a gépet, azonnal riaszt, persze a risztás érzékenysége külön szabályozható.
A riasztást billentyűlenyomás, vagy egérmozdulat is kiválthatja, ekkor a gép beépített webkamerája pillanatfelvételt készít az illektéktelen behatolóról, így ha visszatérünk gépünkhöz, akkor nagy eséllyel megnézhetjük, hogy ki is piszkálta a noteszt. A riasztást szirénahang és képernyővillogás kíséri.Az iAlertU akcióban


A "riasztó" funkció a notebookhoz mellékelt kis távirányítóval aktiválható és deaktiválható: aktiváláskor és kikapcsoláskor az autóriasztók hangjaihoz hasonlító visszajelzést tapasztalunk.

Jogállás: Ingyenes alkalmazás.  |   Eddig 915 felhasználó töltötte le a programot.  |  Letöltés:


Hozzászólok!
A(z) OS X rovat további programjai  

01.28 AppDelete 1.1.1
10.27 iAlertU 0.25b
On-line olvasók: 3 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek