Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.
Alkalmazások végleges törlése
Dátum: 2008.01.28 19:00:00 | Írta: J.o.k.e.r | Forrás: Katt ide! | Rovat: OS X

Az OS X-ben egyszerűen csak a lomtárba kell húznunk a programot, ha törölni akarjuk. Igen ám, de a pluginek ekkor megmaradnak.

Ha a már szükségtelenné vált alkalmazást tökéletesen és véglegesen törölni szeretnénk kedvenc Macünkről, akkor a most következő alkalmazást nekünk találták ki.

Hagyományos esetben, amikor a nemkívánatos alkalmazást a lomtárba húzzuk, akkor a program pluginjei és különböző fájljai továbbra is a gépen maradhatnak, hiszen ezek nem kerülnek automatikusan törlésre. Ekkor vagy manuálisan töröljük a különböző maradékokat, vagy segítségül hívjuk a jelenlegi tipp főszereplőjét: az AppDelete névre hallgató segédprogramot.

AppDelete: Maces alkalmazások törlése egyszerűen és hatékonyan.


A kis alkalmazást nagyon egyszerű használni, a kiszemelt programot csak bele kell húzni a fából készült kukába, ezután rá kell kattintani az OK gombra, majd a program automatikusan eltávolítja az alkalmazáshoz tartozó egyéb fájlokat is.

A kis alkalmazás rendkívül hasznos, mégis nagyon egyszerűen kezelhető és még ingyenes is. Használatához Mac OS X 10.3-as vagy újabb operációsrendszer szükséges.

Tovább az alkalmazás letöltéséhez >>>Hozzászólok!
On-line olvasók: 2 fő;

fórum Valid XHTML 1.0 Transitional apple.linkek.hu Valid CSS! Magyar Honlap Linkek